top of page
family-2611748_1280.jpg

Család

 

 

Családdal érkezni a Balatonhoz rengeteg élményt tartogat, amire hosszú idő múlva is szívesen emlékeztek majd. Az alábbi válogatással szeretnénk ehhez hozzájárulni, amelyben a környék legjobb családi szolgáltatásait gyűjtöttük egybe.

Nyugati Strand Balatonföldvár
Füves, árnyékos, lassan mélyülő partszakasz jellemzi számos különböző jellegű vendéglátóegységgel. További információ a 
weboldalukon.

Kvassay sétány Balatonföldvár
A part mellett végig húzódó 1200 m hosszú platánsoros sétány. Gyalogosan, kerékpárral vagy rollerrel, egyedül vagy csoportosan, mindig csodálatos élményt nyújt. További információ a weboldalukon.

Balatonboglár Bobpálya és  Kalandpark
A parkban bobpálya, kötélpálya, mászófal, sörösrekesz pakolás, drótkötél-csúszás, íjászat, zorb, játszótér található. További információ a weboldalukon.

Gömbkilátó Balatonboglár
A Gömbkilátó a Somogy vármegyei Balatonboglár egyik jelképe. A vulkanikus eredetű, a Balaton szintjétől mérve körülbelül 60 méter magas Várdombon álló, 15 méter átmérőjű építményből a tó felé nyílik kilátás. További információ a weboldalukon.

Zamárdi Kalandpark
A Zamárdi Kalandpark az autópályától és a Zamárdi-Felső vasútállomástól mintegy száz méterre, egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben található, és szinte végtelen lehetőségeket tartogat a szabadidő aktív eltöltésére. További információ a weboldalukon.

Keltatúra Balatonföldvár
A Keltatúra Balatonföldvár helytörténetének, növény- és állatvilágának bemutatására kijelölt 6,5 km hosszú túraútvonal tíz állomással. Gyalogosan körülbelül 3 óra alatt járható be.
Útvonal: Széchenyi Imre Általános Iskola – Halastó – Templompark – Keleti strand – Galambsziget – Kvassay sétány – Magaspart – Petőfi Sándor utca

További információ a weboldalukon.

bottom of page