top of page
tengrai_image_1717078757_2666748.jpeg

Kerékpár és ló

Kerékpárral a Balatonon

A balatoni kerékpározás ma már sokkal többről szól, mint körbetekerni a tavat. Félreértés ne essék, csodálatos élmény a Balaton körül kerékpározni, azonban a víztől távolabb eső területeken történő tekerés egy sokkal izgalmasabb kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Partnerünknek, a BalatonBike 365-nek hála rengeteg, jól kitáblázott túraútvonal közül választhattok az igényeknek és az erőnléti szintnek megfelelően.

Kerékpáros vendégeink részére ingyenes BB365 szervizcsomag áll rendelkezésre. Emellett kerékpár tárolót és e-bike töltési lehetőséget is biztosítunk. Ha nincs kerékpárod, tőlünk bérelhettek akár elektromos verziót is, amellyel könnyedén tekerhettek az emelkedőkön, ha a Balaton déli partját szeretnétek két keréken felfedezni. A kerékpárok átvétele az éppen velünk szemben elhelyezkedő BB365 bringaközpontban történik. A foglalással kapcsolatos információkat és árakat itt találod. 

 

Rádpuszta élménybirtok
Ennek a csodálatos birtoknak a lovardájában 21 ló várja a lovassportok szerelmeseit egész évben. A vendégeik rendelkezésére állnak a tenyészet Lipicai, Nóniusz és Magyar Félvér lovai, a megfelelő eszközökkel, profi oktatás mellett. A kezdőket két karám várja, a gyakorlott lovasok számára pedig a tereplovaglás élménye varázsolja még felejthetetlenebbé az itt töltött időt. Emellett a kocsizás és a lovas bemutató segítségével a lovas élményeket azok is átélhetik akik nem lovagolnak.

További információ a weboldalukon.

Szántódpusztai Majorság
Az „élő major” a 19. századi majorsági élet mindennapjait mutatja be. Az interaktív kiállítások mellett egyedülálló tematikus játszótér, Kneipp ösvény, teázókert várja a látogatókat. A Pajta épülete, valamint a felújított lovaspálya rendezvénytérként működik, a Ménescsárda épületében ajándékbolt, az Öregcsárdában pedig büfé került kialakításra. A Lóistálló és a Póniistálló épületében lovakkal, valamint egyéb majorsági állatokkal találkozhatnak az érdeklődők. Az aktív pihenés kedvelői lovasszolgáltatásokat vehetnek igénybe, illetve túrázhatnak a Majorság környékén.

További információ a weboldalukon.

bottom of page