top of page
Color logo with background.png

Rólunk

Érezd magad otthon

Apartmanházunk építésekor az volt a célunk, hogy egy olyan magas színvonalú szálláshelyet hozzunk létre, ahol a megérkezés első pillanatától otthon érezhetik magukat a Vendégeink. A foglalás és az itt tartózkodás során bármikor rendelkezésre állunk, azonban igény esetén teljesen érintkezés mentesen is igénybe vehetőek szolgáltatásaink. Az online check in segítségével a bejelentkezés előre lebonyolítható, a szobába való bejutás pedig kóddal történik, így kulcs átvételére nincs szükség.

 

A beépítésre kerülő anyagok, berendezési tárgyak és gépek kiválasztásánál a minőség volt az elsődleges szempont. Az otthon melegének megteremtése és a gondtalan kikapcsolódás érdekében minden olyan dologgal felszereltük az apartmanokat, amire szükséged lehet az itt tartózkodás során:

– nagyméretű francia ágyak Rottex szállodai matracokkal

– antiallergén párna és szállodai ágynemű

– teljesen felszerelt és gépesített konyha

– natúr alapanyagokból készült Alverde prémium fürdőszobai kozmetikumok: tusfödő, sampon, szappan

– Nespresso kávéfőző, korlátlan Starbucks kávé fogyasztás

– korlátlan bio minőségű tea fogyasztás

– nagyméretű, a szoba méretéhez igazodó 50″ és 55″-os TV

– ingyenes Netflix

– ingyenes wifi

– széf

– hűtő/fűtő klíma

– USB csatlakozó az ágyak mellett

– 1 üveg ajándék bor

 

A fentieken túl kizárólag a Penthouse vendégei részére:

– padlófűtés

– fürdőlepedő

– extra pipere bekészítésként hajbalzsam és testápoló

– társasjátékok és kártyák

– nagyméretű 75"-os TV

– 6 személyes kültéri jakuzzi kizárólagos, korlátlan használattal

1 üveg ajándék pezsgő

​Minden apartmanunkhoz privát erkély vagy terasz tartozik. A kisebb méretű erkélyeken kültéri fotelek, a nagyobb teraszokon kültéri asztalok és székek állnak rendelkezésre. Két földszinti apartmanunk a terasz mellett privát kerttel is rendelkezik, amely ideálissá teszi a nagyobb teret szerető vendégeink, családok vagy baráti társaságok számára is. A Penthouse-hoz 200 négyzetméteres, részben balatoni panorámás, lombkorona szinten elhelyezkedő terasz tartozik, amelynek minden oldala csodálatos élményt nyújt.

 

​A BalatonBike365 kiemelt partnereként kerékpáros vendégeink részére ingyenes BB365 szervizcsomag áll rendelkezésre. Emellett kerékpár tárolót és e-bike töltési lehetőséget is biztosítunk. A BB365 bringaközpontja éppen velünk szemben helyezkedik el, ahol nemcsak különféle bérelhető kerékpárokat, kiegészítőket találhattok, hanem rengeteg ötletet, útvonaljavaslatot is kaphattok, ha a Balaton déli partját szeretnétek két keréken felfedezni.

 

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a Balaton déli partján a vasúti sín a part közelében fut, így az apartmanház közelében is vasúti sín található. Az áthaladó vasúti forgalom zavaró lehet a nyugalomra, kérjük ezt vegyék figyelembe a foglaláskor. Megértésüket köszönjük.

Környezetvédelem

Nagyon fontosnak tartjuk környezetünk és egészségünk védelmét, amihez az alábbiakkal járulunk hozzá:

- szelektív hulladékgyűjtés

- bio minőségű tea

- natúr kozmetikumok

- újrahasznosított papírból készült kéztörlő és WC papír

- napelem által előállított áram felhasználás

bottom of page