top of page

Vendégtájékoztató

Szálláshelyünk megalkotásakor az volt a célunk, hogy Vendégeink az első pillanattól otthon érezzék magukat. Ennek érdekében mindent megteszünk, cserébe csak annyit kérünk, hogy odafigyeléssel használjátok a szálláshelyet, mintha otthon lennétek. Így a következő látogatáskor is ugyanolyan szép állapotban fogjátok találni.

1. A megadott érkezési és elutazási időpontban a tulajdonos képviselője igény esetén jelen van.

 

2. Amennyiben nem használtátok az online check-in lehetőséget, a jogszabály által előírt adatszolgáltatási kötelezettségünk teljesítésére érkezéskor legyetek kedvesek átadni személyi igazolványotokat és lakcímkártyátokat. 

 

3. A idegenforgalmi adót a szállás díja nem tartalmazza, külön fizetni szükséges. Mértéke 500 forint/fő/éjszaka.

 

4. A lefoglalt apartmanokat az érkezés napján 15:00 órától vehetitek át. A lépcsőház ajtó és az apartman ajtó is az emailben előzetesen kiküldött kóddal nyithatók. Az elutazás napján délelőtt 10 óráig kérjük elhagyni az apartmanokat. Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján, felár ellenében rugalmasan intézhetőek, amennyiben nem ütközik másik vendég érkezésével vagy távozásával. Amennyiben a tervezettnél bármilyen okból hamarabb szakítjátok meg az itt tartózkodást, nem áll módunkban pénzt visszafizetni.

 

5. Az apartmant csak az előre egyeztetett létszámú fő veheti igénybe.

 

6. A háziállatokat ugyan szeretjük, de az apartmanokban nem tartózkodhatnak az állagmegóvás érdekében.

7. A Netflix ingyenesen használható, indítása a TV távirányító dedikált gombjával történik.

 

8. Az apartman hőmérsékletét az asztalon található távirányítóval vagy a falon található termosztát segítségével tudjátok beállítani 20-24 Celsius fok közötti tartományban, amely a klímát vezérli. Nyitott terasz ajtónál a klíma nem működik.

9. Amikor nem tartózkodtok az apartmanban, az ajtókat, ablakokat kérjük bezárni. Környezetünk védelme érdekében ebben az esetben a klímát is javasoljuk kikapcsolni.

10. Az apartman berendezéseit az apartmanból kivinni tilos. A teraszon elhelyezett berendezéseket az apartmanba bevinni tilos.

11. A szekrényben elhelyezett széfet a következők szerint tudjátok használni: a széfajtó bezárását követően adjátok meg 4-6 jegyű saját kódotokat és nyomjátok meg az L gombot. Ezt követően a beállított kód beütésével tudjátok kinyitni a széfet. Kérjük, hogy távozáskor a széf ajtaját hagyjátok nyitva.

12. Az apartmanban hagyott értékekért nem vállalunk felelősséget. A széfben hagyott értkekért sem.

13. A konyha teljesen felszerelt, kérjük, hogy az eszközökre használat közben vigyázzatok. Étkezésre az asztalt használjátok, a kanapén és a hálószobában étkezni tilos. A mikrohullámú sütőbe fémet tartalmazó edényt betenni tilos.

14. Környezetünk védelme érdekében a szemetet szelektíven gyűjtjük a konyhában található szemetesekben. Ha megtelik, új szemeteszsákot a felső fiókban alatt találtok. A tele szemeteszsákot az utcafronti parkoló mellett található kukatárolóban elhelyezett kukákban tudjátok kidobni.

15. Parkolni az utcafronti parkolóban és az út túloldalán lehet, egymást és a forgalmat nem akadályozva.

16. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, törölközőket, kozmetikai szereket, korlátlan tea és kávé fogyasztást, valamint a végső takarítást.

17. Minden ágyneműnk és párnánk antiallergén. Plusz takarót kérésre tudunk biztosítani.

18. Egy hétnél hosszabb tartózkodás esetén takarítást hetente egyszer biztosítunk ágynemű és törölköző cserével.

19. Kérjük, ügyeljetek a rendre és a tisztaságra, úgy hagyjátok magatok után az apartmant ahogy Ti is

látni szeretnétek megérkezéskor. Az elutazás napján ne hagyjatok mosatlan edényt vagy ki nem vitt szemetet.

20. A teraszt mindenki csak saját felelősségére használhatja. A teraszon lévő korlátra ráülni, nekidőlni, kemény fizikai hatásnak kitenni tilos.

21. A jakuzzi egész évben a vendégek rendelkezésére áll, azonban kizárólagosan a Penthouse vendégei részére. A jakuzzit mindenki csak saját felelősségére használhatja. 

 

A jakuzziba csak a kialakított lépcsőn szabad a medencébe be és kiszállni. Beugrani Tilos! 6 éven aluli gyermek nem veheti igénybe a jakuzzit. Továbbá úszni nem tudó 14 éven aluli gyermek csak felnőtt felügyelete mellett veheti igénybe a jakuzzit. A jakuzzi szolgáltatásait igénybe vevő személyek egészségének és testi épségének védelme érdekében a medencét nem használhatja az ittas, kábítószer vagy bódító hatású gyógyszer hatása alatt álló személy.

A jakuzziban egyszerre max. 6 fő tartózkodhat. Ha a jakuzzi használaton kívül van, a biztonsági thermo tetőt mindig helyezzétek vissza. 

A fürdőruha használata felnőttek és gyermekek részére is kötelező. A jakuzzi használata előtt a tusolás kötelező, ezzel is megakadályozva a víz habzását és szennyeződését. A jakuzzi használatához külön fürdőlepedőt biztosítunk. A víz miatt csúszós lehet a jakuzzi melletti tér, erre kérjük figyeljenek, papucs használata kötelező a saját biztonságuk érdekében.

A jakuzziban tilos:

- szappant és más kozmetikai terméket használni,
- ételt és italt fogyasztani, 
- bármely szennyező anyagot bevinni,
- a dohányozás.

A jakuzzit szeles és esős időben használni TILOS!

22. Nem vállalunk felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.

23. A nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a Vendégeink anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni.

24. A tűzesetek elkerülése érdekében kérjük, mellőzni szíveskedjetek a saját tulajdonú elektromos készülékek (pl. kávéfőző, merülőforraló, vasaló stb.) szobai használatát. Az épületben tűzjelző berendezéseket és porral oltó készülékeket helyeztünk el. A szobákban füstérzékelő berendezés található. Tűz esetén vendégeinket szirénahang figyelmezteti. Ilyen esetben kérjük, hogy a szobákban kifüggesztett menekülési útvonal szerint azonnal hagyjátok el az épületet és hívjátok a tűzoltókat a 112-es számon, majd azt követően bennünket. 

Kérjük, hogy minden esetben a helyiség elhagyásakor az elektromos berendezéseket szíveskedjetek kikapcsolni.

25. Az egész házban dohányozni szigorúan tilos, ez elektromos cigarettára és IQOS-ra is vonatkozik. Dohányozni kizárólag a kijelölt dohányzóhelyen lehet, a sok fa miatt ott is csak különös odafigyeléssel történhet. Csikket eldobni tilos.

26. Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmanban kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, azt haladéktalanul jelezzétek. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

27. A Vendégtájékoztatóban foglaltak megsértése kitiltást, tárgyak eltulajdonítása, rongálása egyéb intézkedést vonhat maga után.

 

Bármilyen kérdés vagy probléma esetén állunk rendelkezésre. 0-24 órában elérhető telefonszám: Moldvay István +36 70 658 3772.

 

Köszönjük az együttműködéset, kellemes pihenést kívánunk!

bottom of page